Koninklijke onderscheiding Henk Schoorl

Edammer Henk Schoorl is vorige week donderdag koninklijk onderscheiden. De uitreiking vond plaats tijdens de afscheidsreceptie van dhr. Schoorl als voorzitter van de Koninklijke Vereniging Fabrikanten van Kartonnages en Flexibele Verpakkingen (Kartoflex).

De heer Schoorl is voorzitter van Kartoflex en heeft deze organisatie vertegenwoordigd in diverse landelijke overlegstructuren, waaronder MKB Nederland, de Algemene Werkgeversvereniging Nederland en VNO/NCW. Dhr. Schoorl heeft zich, onder andere, ingezet voor een goede CAO en gezonde ARBO omstandigheden in de papier/karton/golfkarton- en flexibele verpakkingsindustrie. Schoorl staat binnen de Kartolex bekend als een aimabel persoon met een grote kennis en expertise en wordt gewaardeerd om zijn inhoudelijke en sociale rol en wijze van leidinggeven. Een warme en bevlogen man met een enorme energie, dynamiek, creativiteit als doorzettingsvermogen.

Henk Schoorl is tevens vicevoorzitter van voetbalclub FC Volendam. Binnen deze club houdt hij zich bezig houdt met het financieel management en het account management alsmede met de kwaliteit van de accommodatie. Dhr. Schoorl staat bekend om zijn betrokkenheid met het welzijn van de voetbalclub.

In het verleden is dhr. Schoorl een actief en betrokken lid geweest van de programmaraad van RTV-NH.
Tijdens het 650-jarige jubileum van de gemeente Edam-Volendam vervulde Schoorl de functie van voorzitter van de St. 650 jaar Edam-Volendam.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook