Kom zeilen in Schardam...

Lijkt zeilen je een coole sport, ben je opzoek naar gezondheid en beweging en ben je tussen de 8 en 12 jaar, dan is zeilen bij Watersportvereniging Schardam zeker iets voor jou! Het plezier in het zeilen staat voorop bij alle instructeurs! 

De lessen beginnen met één speciale les in het Koggenbad waar we leren omslaan, de zwemvesten testen en spelletjes doen. Na de meivakantie beginnen de "echte" lessen in Schardam (beginners dit jaar op de woensdagavond). Het seizoen bestaat uit 10 lessen met daarnaast nog allemaal leuke activiteiten. Enthousiast geworden? Mail naar jeugdzeilen@wsvschardam.nl of bel of app met 0681690763.
Kom zeilen in Schardam!

Lijkt zeilen je een coole sport, ben je opzoek naar gezondheid en beweging en ben je tussen de 8 en 12 jaar, dan is zeilen bij Watersport vereniging Schardam zeker iets voor jou!

Het plezier in het zeilen staat voorop bij alle instructeurs! En de lessen beginnen met één speciale les in het Koggenbad waar in het zwembad leren omslaan, de zwemvesten testen en spelletjes doen. Na de mei vakantie beginnen de ‘echte’ lessen in Schardam (beginners dit jaar op de donderdagavond). Het seizoen bestaat uit 10 lessen met daarnaast nog allemaal leuke activiteiten, de kosten zijn € 90,-.
Enthousiast geworden kijk op www.wsvschardam.nl of bel of app met 06 234 33 429!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook