Kom proeven van de Boekenweek

De Boekenweek die zou plaatsvinden van 6 t/m 14 maart is uitgesteld naar de zomer van 2021 omdat de bibliotheken en Boekwinkels nu nog dicht zijn. Met het thema van de Boekenweek ‘Tweestrijd’ komt de Bibliotheek al wel met een aanbod.

De Bibliotheek is momenteel alleen open voor het ophalen van reserveringen en Verrassingstassen. Bezoekers van de Afhaalbieb die hun reserveringen komen ophalen krijgen het magazine Voorwoord van de Boekenweek mee naar huis.

Schrijversontmoeting
George Blake is één van de bekendste dubbelspionnen uit de Koude oorlog. Simon Kuper schreef een boek over het leven van Blake. Op donderdag 11 maart om 20.00 uur is er een online schrijversontmoeting met Simon Kuper. Gratis aanmelden via www.bibliotheekwaterland.nl/agenda.

Ook is er een Schrijfcafé met Boekenweekthema op zaterdag 20 maart van 10.30 – 12.30 uur online. Kosten zijn € 2.50 per sessie inclusief uitgebreide feedback. Inschrijven kan via www.bibliotheekwaterland.nl/agenda
Het werkt als volgt. Twee keer krijgen de deelnemers een schrijfles per mail en boordevol inspirerende quotes, filmpjes, schrijftheorie en een originele schrijfopdracht. Deze schrijfopdracht zorgt ervoor dat de theorie uit de les meteen in de praktijk gebracht kan worden. Het thema van het schrijfcafé van maart is Tweestrijd.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook