Kliniek voor botox, fillers en huidverbeterende behandelingen aan Voorhaven

Kliniek voor botox, fillers en huidverbeterende behandelingen aan Voorhaven

Medio april verhuist CN Aesthetics van Purmerend naar Edam. In een nieuw pand aan de Voorhaven 141 (waar nu nog  Vrouwen van Sereen gevestigd is) en onder een nieuwe naam wordt een kleine botox kliniek gevestigd.

Eigenaresse Christa Nieuwenhuizen vertelt dat ze vanaf 15 april gaat verhuizen en 19 april open wil. De nieuwe naam wordt ZuiderC Kliniek. “Mensen kunnen er terecht voor botoxbehandelingen, fillers en huidbehandelingen.” De voormalige huisarts vertelt dat het een laagdrempelige praktijk wordt  met veel persoonlijke aandacht en behandelingen met behoud van een natuurlijke uitstraling.”

Sereen
Vrouwen van Sereen schuift één deur op. De naastgelegen kantoorruimte op Voorhaven 139 kwam recent vrij. Zeven jaar lang was Sereen van Sylvia van Leeuwen gevestigd op nummer 141. Die ruimte bevat een woonappartement op de eerste verdieping. Die stond leeg sinds Vrouwen van Sereen een nieuwe vestiging opende in Volendam, waardoor een kantoor in Edam niet meer nodig was. Op nummer 139 komt in dezelfde stijlvolle en warme sfeer een gloednieuw afscheidshuis. De woning boven Voorhaven 141 is inmiddels verhuurd als woning.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook