Kinderkoor St. Nicolaasparochie

Hou je van plezier en van zingen? Als dat zo is, dan ben je van harte welkom bij het kinderkoor van de Sint Nicolaasparochie in Edam. Iedere donderdag van 7 uur ’s avonds tot kwart voor 8 oefenen we in de kerk. We zingen dan leuke liedjes, maar we leren ook hoe je moet ademhalen en zo goed mogelijk kunt zingen. Het kinderkoor staat onder leiding van Koos Klok.
Ongeveer een keer in de zes weken zingen we in een gezinsviering, dat is een viering die speciaal is bedoeld voor kinderen en hun ouders. We zingen dan met een echte pianiste erbij en we zorgen zo voor een vrolijke en mooie viering.

Vind je het leuk om te zingen? En zit je in groep 4 of hoger? Kom dan eens langs op donderdagavond. Je mag ook gerust eerst een keertje kijken of je het leuk vindt. Wil je meer weten, of misschien wil je vader of moeder nog wat meer weten, bel dan even met Christine Vreeswijk (06-18167991). Je mag ook Koos bellen (06-28209914).
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook