Kinderboekenweek in de Bibliotheek!

Op woensdag 6 oktober start, ook in Bibliotheek Waterland, de jaarlijkse Kinderboekenweek. Naast het landelijk programma biedt de bibliotheek dit jaar een uitgebreid feestprogramma in elke vestiging. Uiteraard is deelname voor alle kinderen gratis.

Thema van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘Worden wat je wil.’ Samen met de kinderen ontdekken we diverse beroepen. In onze bibliotheken maken we kennis met een boswachter, circusartiest, wetenschapper én een reptielendeskundige!
Speciaal voor tieners geeft rapper en talentcoach Rivelino Rigters een workshop over het maken van keuzes voor de toekomst.

Knappe Koppen Lezing
Reptielendeskundige Sterrin Smalbrugge vertelt op zondag 10 oktober alles over de Texaanse padhagedis en zijn familie. De Knappe Koppen Lezing is speciaal voor nieuwsgierige kids van 7 tot 10 jaar.

Opening Ontdeklab
Tijdens de Kinderboekenweek maken we ook kennis met het gloednieuwe Ontdeklab van Bibliotheek Waterland. Het Ontdeklab wordt op zaterdag 16 oktober feestelijk geopend in Bibliotheek Volendam met pannenkoeken uit de 3D- printer, en diverse workshops. In het Ontdeklab maak je kennis met diverse digitale technieken en tools. Kan jij een robot programmeren? Of hoe werkt een VR-bril eigenlijk? Het Ontdeklab biedt een programma voor jong en oud. Het complete programma verschijnt binnenkort op onze website.

Zie www.bibliotheekwaterland.nl/kbw2021 of haal de folder in één van de bibliotheken.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook