Kinderactiviteiten tijdens Kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is de Bibliotheek Volendam geopend en zijn er voor kinderen activiteiten georganiseerd. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen zich opgeven voor een spannend Minecraft Event en de kleintjes kunnen met hun (groot) ouders naar de extra Peuterparty die is ingelast.

Minecraft: bouwen aan een kerststad
Minecraft is een computerspel dat bij kinderen heel populair is. Met (digitale) blokken bouw je van allerlei dingen. Je komt terecht in een wereld waar je van alles kunt ontdekken en bouwen. Tijdens de kerstvakantie kunnen creatieve kinderen vanaf 8 jaar meedoen met een Minecraft-event in de Bibliotheek. Onder begeleiding van Toine, Frank en Tim van het Twaanlab bouwen zij aan een prachtige kerststad. 
Maandag 21 december 2020 van 13.30 – 16.30 uur. Meld je snel aan via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop
 

Peuterparty met Martine
Net als voorgelezen worden is het beleven van een verhaal goed voor de taalontwikkeling. Martine Zwarthoed is de vaste kracht van de Peuterparty, ze leest eerst een mooi verhaal voor en daarna gaan de kinderen spelenderwijs taal ontdekken. Dat kan door muziek te luisteren of zelf muziek te maken. Door het voorlezen van een kort verhaaltje of voorlezen met het vertelkastje. Maar ook door naar een versje luisteren en beweegspelletjes te doen.

Zaterdag 2 januari 2021 van 11.30 - 12.30 uur. Meld je snel aan via www.bibliotheekwaterland.nl/kaartverkoop

De Bibliotheek Volendam is gevestigd aan de Foksiastraat 10. Openingstijden zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 – 18.00 uur en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Op Kerstavond en Oudejaarsavond is de Bibliotheek vanaf 17.00 uur dicht en verder 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook