Kies Noord-Hollands meest bijzondere landschap

Zijn het de weidse uitzichten in de Zeevang en Waterland, de eilandjes in Oostzaner- en Ilperveld of de landduinen in het Gooi? De komende 8 weken staat de digitale stembus open voor de verkiezing Noord-Hollands meest bijzondere landschap. Stemmen kan tot 17 december via de website www.meestbijzonderelandschap.nl.

Kiezers die hun contactgegevens achterlaten maken kans op een overnachting in één van deze bijzondere landschappen.

In Noord-Holland zijn 32 landschappen aangemerkt als ‘Bijzonder Provinciaal Landschap’. Deze bescherming zorgt ervoor dat Noord-Holland een mooie provincie blijft om in te wonen, te werken en vrije tijd in door te brengen. De provincie is extra zuinig op deze landschappen vanwege hun bijzondere eigenschappen en waarden voor mens en dier.

Ook gedeputeerde Esther Rommel (Natuur en Landschap) draagt een voor haar bijzondere plek aan: Noord-Kennemerland. “Dit is het gebied waar ik in de winter kon schaatsen, in het voorjaar naar de eerste kievit zocht en over sloten sprong. Het is mooi om alle verhalen van inwoners over de 32 gebieden te lezen. Het doet je weer beseffen dat Noord-Holland uit ontzettend veel parels bestaat.”
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook