Kerstviering KVG

Op dinsdag 17 december om 17.30 uur is de jaarlijkse kerstviering van het Katholiek Vrouwen Gilde Sint Catharina met een eucharistieviering in de kerk en aansluitend een broodmaaltijd in de Burghwall.


 
Kerstviering KVG

Op 20 december start het KVG om 17.30 uur haar  Kerstviering in de Nicolaaskerk aan de Voorhaven. Voorganger is kapelaan Tesfay, organist Dhr. Jan van Ginkel, collecte is  voor de voedselbank. Daarna in de Burghwall genieten we van een broodmaaltijd en zang door Popkoor Re-Mix uit de Rijp. Na de Kerstdronk wensen we elkaar sfeervolle dagen en tot ziens op de nieuwjaars receptie van 3 januari 2017, zelfde plaats 10.00 uur.
Deze avond is niet voor introducés. Donateurs zijn welkom zij betalen 15 euro.
Leden 10 euro. Opgeven bij Els Greuter of Betsy Zwiers. Taxi , Ria v.d. Waart 368 049.

 
Kerstviering KVG

Dinsdag 15 december om 17.30 uur begint de traditionele Kerst Eucharistieviering in de Nicolaaskerk aan de Voorhaven .Voorgegaan door Kapelaan Tesfay , het thema is ‘Er voor elkaar zijn’.
De collecte is deze keer Huis aan het water. Rond 19.00 uur staat in de Burghwall de koffie en broodtafel klaar waarna een optreden van het Ensemble Noël.

 
Kerstviering KVG

Op 17 december ‘s morgens om 08.00 uur vertrekt KVG Edam vanaf het busstation naar de Abdij in Egmond. Begonnen wordt met de eucharistieviering, daarna koffie met koek. Aansluitend wordt u rondgeleid door de Abdij. Na de lunch wordt een bezoek aan de kaarsenmakerij, pottenbakkerij en de winkel met typische Abdij producten gebracht. Vertrek om 15.00 uur met de bus naar Edam.
Kerstviering KVG

Woensdag 18 december om 17.30 uur begint in de Nicolaas kerk aan de Voorhaven de eucharistieviering voorgegaan door kapelaan Peter Piets. Orgel voor samenzang wordt bespeeld door Jan van Ginkel. De collecte is dit keer voor Sunshine House in Zuid Afrika.. Daarna zijn we om 19.00 uur welkom bij Anja in de Burghwall voor een broodmaaltijd en de muzikale klanken van Voices Sante. Bij de kerstdronk wensen we elkaar sfeervolle kerstdagen en een weerzien in het nieuwe jaar.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook