Kerstvakantieactiviteiten bij IJsbaan de Westfries

Tot 6 januari zijn er vele leuke activiteiten voor de kinderen bij IJsbaan de Westfries in de kerstvakantie. Naast het normale vrij schaatsen kunnen kinderen zonder extra kosten deelnemen aan de activiteiten.

Elke dag is er wat leuks te doen, van knutselen tot clinics van de verenigingen. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten te gaan doen. Schaatsen combineren met de kerstvakantie activiteiten is ook nog eens leuk en super gezond. Lijkt het jou/jullie leuk? Kom dan in de kerstvakantie naar ijsbaan de Westfries voor een sportief dagje weg en krijg meteen een kortingsvoucher voor je volgende bezoek.

De tijd vliegt voorbij en de kerstvakantie begint alweer bijna. Een fijne tijd om samen te zijn met het gezin en de familie. Tijdens de vakantie zijn er doordeweeks activiteiten van 13:00 t/m 16:00 uur aanwezig op de ijsbaan. Er zijn leuke knutselactiviteiten waar je mooie kerstbomen, sneeuwpoppen en andere kerstversiersels kan knutselen. Daarnaast is er een super leuke fotoactie en komt de kerstman op bezoek. Verder is er een kerstspeurtocht en een springkussen aanwezig voor de kinderen. Als laatste worden er clinics gegeven door verschillende verenigingen waar je gratis aan kunt deelnemen.

Het springkussen, de fotoactie, de knutselactiviteiten en de speurtocht zijn er de hele vakantie. De andere activiteiten zijn op de volgende dagen gepland:
Kerstman rondje op de slee, 24 en 26 december; Dweilorkest, 27 en 28 december; Koek en zopie, 28, 29, 30 en 31 december.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook