Kerstvakantie activiteiten in de bibliotheken

De Bibliotheek is tijdens de Kerstvakantie volgens de reguliere tijden open. Alleen kerstavond en oudjaarsavond en op de feestdagen zelf houdt de Bibliotheek de deuren gesloten. Tijdens de Kerstvakantie zijn er verschillende activiteiten voor kinderen.

De actie ‘Vrolijk Kerstfeest’ is in samenwerking met NPO-Zapp. Kinderen kunnen een gratis Kerstkraskaart halen in de Bibliotheek waarmee ze kunnen langsgaan bij hun opa en oma. Samen krassen ze de kerstballen op de kaart open en beantwoorden de vragen. De actie is een vervolg op de succesvolle Youtube hit “Op avontuur met de opa van Tim”. Van Tim Senders.
De kaarten zijn gratis op te halen in alle bibliotheekvestigingen.

Knutselen met Laura: Winterwonderland (Edam)
Knutselen met Laura is niet zomaar knutselen dit keer gaat ze winterse collage's maken met kinderen van 6-10 jaar. Hoe ziet jouw Winterwonderland eruit? Een boom met besneeuwde takken, glinsterende sneeuwvlokjes, vrolijke sneeuwmannen, dennenappeltjes, warme appeltaart, prachtige kerstbomen met fonkelende lichtjes? Eerst wordt er een mooi verhaal voorgelezen waardoor je meteen ideeën krijgt.

Maandag 3 januari van 14.00 – 16.00 uur in de Bibliotheek Edam. Deelname is gratis maar aanmelden moet van te voren via www.bibliotheekwaterland.nl/kerst of in de Bibliotheek.
Kijk voor openingstijden en adressen op www.bibliotheekwaterland.nl

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook