Kerstsfeer op het Strandbad Paviljoen

Voor het eerst in de geschiedenis is het ook tijdens de feestdagen goed vertoeven op het Paviljoen. Bij de kerstboom heerlijk genieten van het prachtige uitzicht over het Markermeer.

Op het programma staat op 2e Kerstdag een heerlijk luxe kerst lunch buffet met een keur van zoete en hartige lekkernijen. Voor de kinderen zal er iets feestelijks onder de boom staan. Lekker urenlang tafelen in ontspannen sfeer. Inloop is vanaf 11.00 uur, info en reserveren op 0651886427.                                                     

In de kerstvakantie is er op zaterdag 30 december een prachtig winters zeilavontuur, 1,5 uur het water op met ’n klipper, warme chocomelk aan boord en na afloop soep en pannenkoeken in het paviljoen. Een unieke belevenis, ook geschikt voor stoere kinderen. Vertrek om 11.00 uur naast het restaurant. Vergeet niet tijdig  te reserveren!

Het paviljoen heeft tijdens de laatste weken van het jaar verruimde openingstijden. Van 2e Kerstdag 26 dec t/m 7 januari , dagelijks geopend,  met uitzondering van oudejaarsavond.                                            Alle actuele info op : www.strandbadedam.nl – 0651886427.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook