Kerstmarkt in kerkje Kwadijk

Zaterdag 15 december

Door een misverstand is de reservering van het kerkje op zondag niet gelukt, maar verder blijft alles zoals U het gewend bent! En vindt de jaarlijkse Kerstmarkt in Kwadijk op zaterdag 15 december plaats.

Er is weer een groot aanbod van mooie, nuttige, zelfgemaakte en vaak heel erg lekkere en ook goedkope voorwerpen. Op het orgel worden kerstliederen en andere kerststukken gespeeld door de organist Gerrit van de Velden.

Bijna altijd prijs
De uitgebreide verloting (niet altijd prijs maar wel heel vaak!) is er ook weer, evenals veel lekker gebak dat u meteen kunt opeten  maar dat ook makkelijk tot kerst in de vriezer kan worden bewaard. Ook de kerststukken en de bloemstukken uit eigen tuin zijn nog wel een tijdje heel mooi!

Goed doel
De opbrengst van de markt  gaat zoals altijd naar een diaconaal doel, in dit geval naar de zorgboerderij “De vier jaargetijden” in Middelie. Zij willen heel graag voor hun pupillen een zogenoemde tovertafel of belevenistafel aanschaffen en dat is een dure grap. De kerstmarkt helpt mee!
De deur gaat open om 11.30 uur en sluit om 14.30 uur.
Kerstmarkt in kerkje Kwadijk

Kerstmarkt in kerkje Kwadijk

Zondag 8 december zal  van 11.30 uur tot 14.00 uur in het kerkje van Kwadijk  de kerstmarkt van de PKN gemeente Zeevang en Oudendijk worden gehouden, meteen na afloop van de kerkdienst.

Deze markt begint een traditie te worden. Het hele jaar door zijn er handwerkende  en knutselende dames bezig  om kleine cadeautjes te maken die in een gezellige kerstsfeer verkocht kunnen worden  voor een goed doel. Zo kunt u op de markt  warme mutsen,sokken en sjaals vinden, maar ook zelfgemaakt dekens, kaarten, kerststukken en allerlei feestelijkheden voor kerst.  Ook zal er dit jaar weer als altijd een grote loterij zijn met heel veel  prijzen.  Er wordt gezorgd voor veel lekkere  hapjes en drankjes en ook zal de organist U in kerststemming spelen.
De opbrengst van de kerstmarkt gaat eveneens traditiegetrouw naar een diaconaal doel. De opbrengst van de verkoop komt dit jaar ten goede aan de voedselbank te Purmerend en dan speciaal voor de jeugd die daardoor iets extra’s krijgen.
 
Kerstmarkt in kerkje Kwadijk

Zondag 12 december zal van 11.00 uur tot 14.00 uur in het kerkje van Kwadijk de kerstmarkt van de PKN gemeente Zeevang en Oudendijk worden gehouden, meteen na afloop van de kerkdienst.
Deze markt begint een traditie te worden. Het hele jaar door zijn er handwerkende en knutselende dames bezig om kleine cadeautjes te maken die in een gezellige kerstsfeer verkocht kunnen worden voor een goed doel. Zo kunt u op de markt warme mutsen,sokken en sjaals vinden, maar ook zelfgemaakt dekens, kaarten, kerststukken en allerlei feestelijkheden voor kerst. Ook zal er dit jaar weer als altijd een grote loterij zijn met heel veel prijzen. Er wordt gezorgd voor veel lekkere hapjes en drankjes en ook zal de organist U in kerststemming spelen.

De opbrengst van de kerstmarkt gaat eveneens traditiegetrouw naar een diaconaal doel. Dit jaar is dat doel het werk van mevrouw Helen Tijsterman in Mongolië. Helen was uitgezonden naar China en was daar kleuterjuf. Voor haar werk ging ze soms naar Mongolië om daar kampen voor kinderen te organiseren en zo kwam ze in aanraking met de vele weeskinderen in Mongolië. Er van overtuigd dat het haar roeping was om voor een aantal van hen een gezin te stichten verhuisde Helen naar Mongolië. Nu vormt ze inderdaad een gezin met 5 weeskinderen. Voor het onderhoud van het gezin is ze afhankelijk van giften van kerken en particulieren.
 BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook