Kerstmarkt Grote Kerk Edam viert 25-jarig bestaan!

In de sfeervolle Grote Kerk in Edam wordt op zaterdag 15 december van 10-16 uur voor de 25e keer de Ideële Kerstmarkt gehouden.

In de behaaglijk verwarmde kerk staan vele kramen van diverse organisaties die zich alle inzetten voor een betere wereld. Zij verkopen o.a.  sieraden, kerstartikelen, kleding en levensmiddelen, kortom voor elk wat wils.

Geniet van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, en luister naar de optredens van John en Jaye Vickers (van de Edamse muziekwinkel) om 10.00 u., Het Nieuwe Koor met medewerking van Klaas Tol op toetsen en Tom Plat op gitaar, om 12.00 u., de Zangertjes van Volendam m.m.v. Dylan van Westen en Erik Zwarthoed op toetsen  om 13.30 uur, Het Nieuwe Koor om 13.30 uur en de Koninklijke Edamse Fanfare (seniorenorkest) om 14.45 uur. Alle optredens duren ongeveer een uur.
Deze kerstmarkt mag u niet missen! Ingang Grote Kerkstraat.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook