Kerkelijke collecte voor Stichting Vaarwens

Op zondag 14 november wordt in de H. Nicolaaskerk aan de Voorhaven  om 10.00 uur de diaconale zondag gevierd. Het PCI bestuur heet u die zondag  van harte welkom.  PCI staat voor Parochiële Caritas Instelling en op de diaconale zondag wordt de tweede collecte besteed aan een goed doel.

Dit jaar heeft het bestuur gekozen voor de Stichting  “Vaarwens”.  Deze stichting organiseert vaardagen voor mensen jong of oud, die te horen hebben gekregen, dat de artsen niets meer voor hen kunnen betekenen.  Als hun laatste wens een vaartochtje is dan biedt  de stichting Vaarwens de vaardag kosteloos aan. Elke gast mag enkele familieleden meenemen op de vaartocht.

Het schip is toegankelijk voor brancards en rolstoelen. Er is een fijne sfeer aan boord om de gast en zijn/haar naasten een onvergetelijke dag te bezorgen, die zo hard nodig is in de laatste fase van hun leven. De stichting werkt met een grote groep vrijwilligers. Het schip heeft een gratis aanlegplaats in Amsterdam Marina en krijgt voorrang bij sluizen en mag overal aanleggen.

De PCI beveelt dit fantastische doel bij u aan.  Mocht u niet naar de kerk kunnen komen dan kunt u dit doel ook steunen door een  bijdrage  te storten  op NL 17 INGB 0005659179 t.n.v. St. Vaarwens. De stichting heeft een ANBI status. Op www.vaarwens.nl kunt u alle informatie vinden als u iemand kent die in aanmerking komt voor een vaarwens.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook