KAASPOP 2021: 1 mei speciale online editie om festivalhonger te stillen!

KAASPOP 2021: 1 mei speciale online editie om festivalhonger te stillen!

Dit jaar vraagt om anders denken en samenwerken. Daarom komt KAASPOP op zaterdag 1 mei met een speciaal gratis evenement naar je huiskamer. Voor deze KAASPOP ONLINE editie is de organisatie een unieke samenwerking aangegaan met PX Volendam en rtv L.O.V.E. Voor een fikse dosis KAASPOP hoeven we straks dus de deur niet uit!

KAASPOP ONLINE wordt op zaterdagavond 1 mei tussen 19:00 uur en 22:00 live uitgezonden vanaf de PX in Volendam via L.O.V.E radio en tv. Ook kun je dit festival live ‘bijwonen’ via een livestream. Optredens van fantastische live bands worden afgewisseld met interviews en muziek uit de playlist van eerdere KAASPOP-jaargangen. Een gevarieerde line-up dus met voor ieder wat wils.

Drie acts
Zoals je gewend bent van KAASPOP zijn voor deze speciale editie drie waanzinnige bands geselecteerd die stuk voor stuk hun sporen verdiend hebben, zowel binnen als buiten de Nederlandse grenzen. De swingende popband Komodo opent de avond. Hun vintage exotic rock-‘n-roll muziek staat op KAASPOP ONLINE garant voor lekkere catchy dansmuziek. En wat te denken van KVBA, de Engelstalige rapper uit Purmerend en finalist van de NH Popprijs? Ook deze ‘Indiana Jones van de Hiphop’ betreedt op 1 mei het PX podium met zijn hiphop uit 2000 in een modern jasje.

Enorm trots
De organisatie van KAASPOP is er enorm trots op dat de avond wordt afgesloten door de kersverse Nederpop-act WIES. WIES klinkt als een verse mix van Spinvis en Ramses Shaffy. De band, winnaar van onder andere de Grote Prijs van Nederland in 2019, boekten al enorm succes met hun hun debuutsingel ‘Soms is het te laat’. Met WIES laat KAASPOP weer eens zien dat zij in staat zijn grote talenten naar het Edamse festival te halen. 

“Natuurlijk is het erg jammer dat we door de Coronamaatregelen geen live editie van KAASPOP in hartje Edam kunnen organiseren maar we zijn trots dat we in samenwerking met PX Volendam en rtv L.O.V.E. toch een programma kunnen bieden. We hopen dat jullie een hele leuke KAASPOP hebben!!.”, aldus Bert Jan Wissink, voorzitter KAASPOP Edam.

Kijk voor het volledige programma en de link naar de live-stream op: https://www.kaaspop.nl/kaaspop-online/. En houd de KAASPOP Edam berichtgeving op Facebook en Instagram in de gaten voor het laatste nieuws.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook