Jullie zouden echt weer eens samen moeten spelen. Vader en zoon, dat is toch gaaf!?

Jullie zouden echt weer eens samen moeten spelen. Vader en zoon, dat is toch gaaf!?

En dat is het, dus spelen Harmen en Kelly Veerman op 17 oktober in P3 samen de mooiste akoestische nummers onder begeleiding van gitaar en piano. Het repertoire bestaat uit liedjes van illustere duo’s zoals Lennon/McCartney, Simon en Garfunkel en the Everly Brothers. Daarnaast spelen ze klassiekers en nieuwe songs van artiesten als Jason Mraz, Bruce Springsteen, the Police en meer.
Harmen Veerman is natuurlijk bekend als een van de zanger/gitaristen van the Tribute to the Cats Band. Zijn carrière is hij begonnen als leadzanger van Left Side. Na zijn Left Side periode speelde hij in andere formaties, was hij actief als solo-artiest en deed hij tot twee keer aan toe mee aan de musical Jesus Christ Superstar. De laatste 10 jaar zorgt hij met the Tribute to the Cats Band jaarlijks voor vele volle zalen en mooie avonden.

Kelly Veerman is leadzanger van de band Trots en actief als singer-songwriter. Trots, vroeger toepasselijk Vaders trots, behoort al jaren tot de beste en meest geboekte bands van Nederland!  Harmen en Kelly spelen samen in ‘the trio Strings’ maar zijn niet vaak samen als duo te zien.

Kaartjes kun je kopen via.www.p3purmerend.nl. Hier vind je ook de regels rondom een bezoek aan P3. Je kunt ook een tafel reserveren. Dit kun je doen door een mail te sturen naar marketing@p3purmerend.nl.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook