Jubileum Muziekkamer als afscheid na tien jaar programmeren

Jubileum Muziekkamer als afscheid na tien jaar programmeren

Op zondag 7 april  vond in kerkgebouw de Swaen aan de Voorhaven in Edam een feestelijk muziekfestival plaats. Dit ter ere van het 10 jarig bestaan van de Muziekkamer Edam. Het was tevens een afscheid van de concertreeks die Maisa van der Kolk vele jaren organiseerde.

Muzikale medewerking werd verleend door 13 ensembles die in het verleden al eens optraden in de Doopsgezinde Vermaning, in het theater van Marijke Meijer, in de boerderij van Sigrid van Dieren of in het atelier van Gea Karhof. Uiteraard werden deze personen, die belangeloos hun huizen ter beschikking stelden, heel hartelijk bedankt.

Aan de concerten is nu een einde gekomen, maar de Muziekkamer aan de Lingerzijde blijft open voor al wie wil genieten van een demonstratie op vergeten, bijzondere instrumenten. De vrienden van de Muziekkamer genoten met volle teugen van dit mooie besloten concert, wat speciaal voor hen werd georganiseerd als dank voor hun steun in de afgelopen jaren. 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook