John Schokker (CDA) volgt Jan Willem van der Lee op in raad

Per 31 december neemt Jan Willem van der Lee afscheid als lid van de gemeenteraad. Namens het CDA zal John Schokker toetreden als lid van de CDA-fractie.

Eind oktober ontving het bestuur van het CDA Edam-Volendam het bericht van Jan Willem van der Lee dat hij genoodzaakt is zijn lidmaatschap van de gemeenteraad te beëindigen per 31 december wegens een verhuizing naar Duitsland per januari 2019.
`Jan Willem heeft zich 25 jaar met veel overtuiging en energie ingezet voor onze gemeenschap. Binnen het CDA eerst als secretaris en voorzitter, daarna als fractievoorzitter van het CDA in Zeevang (11 jaar) en de afgelopen anderhalf jaar als CDA-raadslid in Edam-Volendam.`

Het CDA is verheugd om John Schokker voor te dragen als vervanger van Van der Lee. John is in het dagelijks leven als ZZP-er werkzaam als controller en interim-manager in (onder andere) de zorgsector, de schoonmaaksector en het bankwezen. Hij is sinds 2012 betrokken bij het CDA Edam-Volendam, onder meer als secretaris. Sinds 2017 is John voorzitter van de Wijkraad Oude Kom Volendam. Deze rol zal hij afbouwen om verstrengeling van belangen te voorkomen.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook