John Schokker beëdigd als raadslid

Bij het vertrek van Jan Willem van der Lee eind 2018 werd al aangekondigd dat John Schokker hem zou gaan opvolgen als raadslid namens de CDA-fractie.

Afgelopen donderdag werd Schokker geïnstalleerd in de raad. Het nieuwe raadslid is in het dagelijks leven als ZZP-er werkzaam als controller en interim-manager in de zorg- en schoonmaaksector en het bankwezen.
Voor het CDA is hij secretaris sinds 2012. En sinds 2017 is hij tevens voorzitter van de Wijkraad Oude Kom Volendam. Deze laatste functie zal hij overdragen.

Schokker vertelde dat hij veel zin heeft in zijn nieuwe functie. “Niet alleen klagen langs de zijlijn maar ook invloed uitoefenen op de besluitvorming.”

Naast Schokker werden donderdag nog twee steunfractieleden beëdigd. Mevrouw Kaandorp-de Boer gaat de fractie van Zeevangs Belang versterken en mevrouw Rotteveel is het nieuwe steunfractielid namens de VVD.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook