Jaarvergadering Oud Edam


Dinsdag 19 oktober houdt de historische vereniging Oud Edam haar jaarvergadering. 

Naast de gangbare agendapunten treden er geen bestuursleden af. Wel is er een nieuwe secretaris gevonden in de persoon van Ellen van Laar. 
Na de pauze zullen Andrea van der Veen en Ove Lucas een toelichting geven op de activiteiten die op stapel staan rondom de Fris-tentoonstelling. Zij schreven het boek Fris. Keramiek uit Edam (1947- 1969), dat gekoppeld is aan de tentoonstelling die op 21 oktober van start gaat in het Edams Museum. Zij laten naast hun verhaal een unieke korte bedrijfsfilm zien.
Jaarvergadering Oud Edam

Donderdag 22 september vindt in kerkgebouw De Swaen om 20.00 uur de jaarvergadering plaats van Oud Edam. Een van de agendapunten is het plan om in de Diaconietuin aan de Voorhaven een klein hofje te maken met plukkas en muziektent. Het bestuur van Oud Edam wil voor dit onderwerp ruimschoots de tijd nemen.

Leden kunnen de komende maanden schriftelijke zienswijzen indienen. Daarna volgen er volgens voorzitter Wim van den Essenburg diverse inspraakavonden en kunnen alle leden hun mening geven via een schriftelijke enquête. `We zetten vervolgens tijdens een Algemene ledenvergadering in 2017 eerst alles op een rij alvorens een besluit te nemen!`
Op deze avond wordt tevens het Gele Steentje uitgereikt, een onderscheiding voor mensen die een pand in de binnenstad op onderscheidende wijze hebben opgeknapt.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook