Jaarvergadering IJsvereniging Edam

Aanstaande vrijdag 7 december houdt IJsvereniging Edam haar jaarlijkse ledenvergadering. Deze vergadering wordt gehouden in De Burghwall, Achterhaven 89 te Edam. De aanvang is om 20.15.

Belangrijke punten op de agenda zijn de volgende:
Kiezen nieuwe voorzitter. Kiezen nieuwe bestuursleden (Simone Spaargaren, Arnoud Rob, Edwin van de Werf en herkiesbaar zijn; Leo Woudenberg en Wim Oudhuis). Financiën / vaststellen contributie. Jeugdschaatsen en nieuwe invulling lidmaatschap KNSB.

Vanzelfsprekend zal er tijdens de pauze een fantastische verloting plaatsvinden met mooie prijzen voor alle aanwezigen.
Mede gelet op het feit dat er belangrijke beslissingen genomen dienen te worden rekent het bestuur op een grote opkomst.

 
Jaarvergadering IJsvereniging Edam

Op vrijdag 21 december 2012 houdt de IJsvereniging Edam haar jaarlijkse ledenvergadering. Deze vergadering wordt gehouden in De Burghwall, Achterhaven 89 te Edam. Aanvang is om 20.15.


Belangrijke punten op de agenda zijn de volgende: Aftredend en herkiesbaar zijn de bestuursleden: Anneke Hoens en Ad Okkerman.
Aftredend en niet verkiesbaar zijn de bestuursleden: Theo de Lange en penningmeester Dick van Sinderen. Het bestuur stelt voor de heer Wilfred Vrind als penningmeester te kiezen.
Ook is er de voordracht om de heer George van de Graaf te benoemen tot vicevoorzitter van, i.v.m. het terugtreden op 22 januari van de huidige voorzitter.
Naast dit punt zal er ondermeer worden gesproken over het jeugdschaatsen, hetgeen dit jaar voor de 28ste keer wordt gehouden.
Tevens is er een spetterende verloting.
Informatie:  Jacques Snoek, tel. 321 865.  BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook