Jaarvergadering 5 februari

AV Edam krijgt eerste vrouwelijke voorzitter

Op 5 februari om 20.00 uur vindt de algemene ledenvergadering plaats in het clubgebouw van AV Edam. Op deze avond zullen er drie bestuursleden aftreden: voorzitter John Buikman, penningmeester Klaas Ettema en bestuurslid Facilitaire Zaken Theo Kwakman. Gelukkig zijn er drie kandidaten gevonden die de heren willen opvolgen.

Voor het eerst in de AV Edam geschiedenis zal er een vrouwelijke voorzitter komen. Natasja Steur zal naar verwachting zonder problemen gekozen worden als nieuwe voorzitter.  Daarnaast heeft AV nog een primeur in de vorm van de jongste penningmeester ooit. De 21-jarige Tim Bokenkamp zal de financiële zaken op zich nemen. Klaas Veerman zal de taken van Theo Kwakman overnemen. Ook zal Ricardo Aberkrom officieel gaan toetreden tot het bestuur, na een half jaar aspirant-lid te zijn geweest. Hierdoor zal het AV Edam bestuur weer volledig zijn en uit zeven personen bestaan.

Afscheid

De drie aftredende bestuursleden hebben allen een aantal jaren in het bestuur gezeten. Naast het bestuurswerk hebben zij zich ook enorm ingezet voor AV op andere vlakken, zoals hulp bij het organiseren van wedstrijden, loopevenementen en jeugdactiviteiten. Afgelopen jaren heeft de atletiekvereniging een flinke groei doorgemaakt door de komst van de survivalrunbaan. Mede dankzij deze bestuursleden kon dit prachtige parcours gerealiseerd worden. Wilt u meer weten over AV Edam, afscheid nemen van de vertrekkende bestuursleden en kennismaken met de nieuwe bestuursleden, kom dan naar de jaarvergadering op 5 februari 20.00 in het clubgebouw op Burg. Versteeghsingel 5 in Edam.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook