IVN Waterland organiseert lezing “Vogels in de tuin”

Purmerend - IVN Waterland organiseert op dinsdag 21 januari een lezing over welke vogels er zoal in een stadstuin rondvliegen. Maar u kunt ze ook in een park of uw balkon tegenkomen, natuurlijk.
24 t/m 26 januari organiseert de Vogelbescherming weer de jaarlijkse Nationale Tuinvogeltelling. Een evenement waar elk jaar weer tienduizenden mensen aan meedoen.
Maar het is best lastig om vogels in de tuin (of balkon) te herkennen. Ze blijven niet altijd stil zitten en zien er vaak anders uit dan in het vogelboekje.
Op deze lezing gaan we een aantal veelvoorkomende tuinvogels bespreken, bekijken en beluisteren, zodat uw het weekend erop minder moeite zult hebben om de diverse soorten te herkennen. Ook zal er aandacht worden besteed aan de “spelregels” van de Nationale Tuinvogeltelling
De lezing zal worden gegeven in de kantine van Sporthal “De Karekiet”(Karekietpark 2, 1444 HV Purmerend)
De lezing is bedoeld voor (ontluikende) vogelliefhebbers, zonder al te veel voorkennis. .
Kosten: voor leden en donateurs van IVN Waterland is deze lezing gratis. Voor niet-leden bedragen de kosten € 5,00. LET OP: u kunt alleen contant betalen !
Aanmelden: Voor deze lezing moet u zich vooraf aanmelden in verband met een beperkt aantal plaatsen via de website: https://afdeling.ivn.nl/afdeling/waterland
Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Sjoerd Feitz (sjoerd.ivn.w@gmail.com).

IVN Instituut voor Natuureducatie en duurzaamheid draagt bij aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu en landschap.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook