It giet oan! De oliebollenverkoop van Bosvolk!

It giet oan! De oliebollenverkoop van Bosvolk!

U kunt gaan bestellen!

U kunt gaan bestellen!
 

Wij kijken met zijn allen, jong en oud, terug op een enerverend, welbewogen jaar. Een jaar waarin het Coronavirus een centrale plaats nam in ons leven van alle dag, niemand uitgezonderd. En voorlopig zal dit ook nog zo blijven.

Gelukkig zou Bosvolk Bosvolk niet zijn, als zij met creatieve geesten en spontane, hardwerkende vrijwilligers er toch niet ook een heel bijzonder jaar van heeft weten te maken. Bosvolkkamp kreeg een nieuwe vorm, er werden ‘bubbels’ gecreëerd, waardoor er een veilig kamp gerealiseerd kon worden in twee groepen, dat voldeed aan de coronamaatregelen. Het resultaat was twee fantastische kampen van drie dagen en bovenal blije kinderen!!

Vergeet niet de speurtochten die over de vesting van Edam werden uitgezet en kinderen zelfstandig konden uitvoeren, hetgeen de nodige vertier gaf tijdens de zomermaanden.

Het winterwerk op de woensdagavond wordt druk bezocht door de jeugd en de leiding heeft een vorm gevonden om ook hier met in achtneming van de maatregelen elke week weer een gezellige Bosvolkavond neer te zetten.

It giet oan!
Na de afkondiging van de harde lockdown op maandag 14 december rees de vraag of de oliebollenverkoop dit jaar door zou kunnen gaan. Lotte Koning: “In een online vergadering via Teams bespraken we of het verkopen van oliebollen haalbaar zou zijn en hoe we dit coronaproof vorm zouden kunnen geven. Uiteindelijk werd besloten: it giet oan! Het gaat door.”

Kleurplaten en nieuwjaarswensen
“Natuurlijk vinden wij het heel jammer dat wij niet, zoals de traditie is, ook iets voor kinderen kunnen organiseren op oudjaarsdag. Daarom hebben wij een kleurplatenactie georganiseerd. Via de Facebookpagina van Bosvolkkamp is een kleurplaat te downloaden. De kleurplaat mét nieuwjaarswens kan vervolgens ook weer via de Facebookpagina worden ingeleverd en onder de inzenders verloten wij een origineel Bosvolkvest!”

Online of telefonisch bestellen
Iedereen is van harte welkom om oliebollen en appelbeignets te bestellen. Via meerdere wegen kunt u bij ons bestellen en coronaproof afrekenen!
Gratis bezorging
De bestellingen worden 31 december 2020 geheel gratis bij u thuis bezorgd door een team chauffeurs (zij dragen mondkapjes en houden 1,5 meter afstand, zetten in een kratje de oliebollen voor uw deur en bellen aan. U pakt de oliebollen en zij nemen het krat weer mee).

Wat zijn de kosten?
Oliebollen € 0,95 p/st en 10 voor € 9,-.
Appelbeignets € 2,25 p/st en 10 voor € 20,-.

Goed doel! Bosvolkkamp 2021!
Naast dat u natuurlijk van heerlijke oliebollen en appelbeignets kunt gaan genieten, sponsort u daar ook nog eens het meest fantastische kinderkamp van Nederland mee. Want de opbrengst komt geheel ten goede aan Bosvolkkamp!

Nog even op een rijtje gezet:
Bestellen kan:
Telefonisch: 06-83341234
Via mail:  bosvolk@gmail.com
Via Facebook:  https://m.facebook.com/Bosvolkkamp (google forms invullen)
Via de website:  www.bosvolk.nl (google forms invullen)

LET OP: dit jaar kunnen de oliebollen en appelbeignets alleen worden thuisbezorgd. Dit gebeurt op donderdag 31 december tussen 08.00 en 14.00 uur.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook