Isis is geopereerd en weer terug in Nederland


Isis is geopereerd en weer terug in Nederland


Het is gelukt!
Half juli is zij geopereerd aan haar nek. Gelukkig heeft ze bijna alle bewegingsvrijheid van haar nek behouden. Het waren enkele zware dagen na de operatie, maar al snel kreeg ze kleur in haar gezicht en kon ze weer zich concentreren op het denken.  Haar ogen stonden weer helder. Met een week kon zij zelfstandig naar het toilet. Na een paar weken kon ze weer een spelletje Uno spelen. Na een week of zes even in een restaurant eten. Toen haar moeder aan haar vroeg: “wat zou jij het liefste nu willen doen?” antwoordde zij: lekker met jou winkelen, zoals wij dat vroeger konden doen.

Er is in Barcelona een aantal onderzoeken geweest, voorafgaand aan de operatie. Daaruit kwam dat zij bij de darmen mestcel bacteriën heeft. Ze at bijna niets, maar haar buik zette wel op. Nu heeft ze daar de goede medicijnen voor gekregen en voelt dat ook weer een stuk beter.
Vorig week zaterdag zijn wij bij haar geweest. Wij hebben heerlijk met haar gekletst en daarna nog 45 minuten gewandeld, samen met Chantal (haar moeder) en onze zoon Michel. Na de lunch moest ze wel even in de rust. Wat een geweldige ervaring dat wij onze kleindochter weer terug hebben. Beter dan ooit tevoren.  Isis heeft haar leven weer terug!!!

Daarom iedereen ontzettend bedankt voor het meeleven, de kaartjes, maar ook de financiële steun, waardoor deze operatie mogelijk is gemaakt!


Familie Ferwerda, Oosthuizen


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook