Inwoner Beets schrijft misdaadroman

Inwoner Beets schrijft misdaadroman

‘Donker Licht’ is de titel van een nieuw misdaadboek van Jan Erik Hoeve waarbij een vleugje romantiek niet ontbreekt, met als setting een voormalig eiland voor de kust van Ierland in de Atlantische oceaan. Spannend van het begin tot het eind!

De inwoners van het doorgaans vredige Shearbeck zijn geschokt als er een gruwelijk vermoorde dorpsgenoot op hun strand wordt gevonden. Vanaf datzelfde moment wordt bioloog Jan Bruin vermist en blijkt zijn huis overhoop gehaald.

Als Sandra Salinger er achter komt dat haar vriend is verdwenen besluit ze alles op alles te zetten om hem terug te vinden. Ze vertrouwt de politie totaal niet in deze kleine gemeenschap en neemt het heft in eigen handen. Al gauw ontdekt ze dat ze niet de enige is die achter Jan aanzit en ze vindt zichzelf terug in een angstaanjagende race tegen de tijd gevuld met valkuilen, tegenslagen en bloedstollende momenten.

Zal ze er in slagen om haar vriend terug te vinden, of wordt ze opgeslokt door machten die groter zijn dan zijzelf? Politieman Joseph Conrad heeft zo zijn eigen belangen en ziet deze aangelegenheid als een uitgelezen kans om zijn blazoen weer wat op te vijzelen, nadat hij eerder, in zijn ogen ten onrechte, naar Shearbeck werd verbannen.

'Donker Licht' (181 pagina's, ISBN: 9789464183580) is gepubliceerd via het selfpublishingplatform Brave New Books. Het boek is te koop bij www.bravenewbooks.nl/books/243725. Prijs: € 18,50.

Over Jan Erik Hoeve
Jan Erik Hoeve (1953) is geboren en getogen in Amsterdam, maar woont alweer jaren in Beets, een klein dorp op het platteland van Noord Holland. Hij heeft lesgegeven in de vakken Engels, Nederlands en Muziek, vooral op de IVKO, een leefschool met veel kunstvakken. Later werd hij afdelingsleider op het MCO, een 'zwarte' vmbo in Amsterdam Oost.

Naast het onderwijs is hij ook muzikant. Hij bespeelt de pedalsteel gitaar en de 5 snarige banjo. Jan Erik is getrouwd en heeft twee dochters en twee kleinzoons. Donker Licht is zijn eerste boek. Email: je.hoeve@ziggo.nl Zie ook www.bravenewbooks.nl/jan_erik_hoeve
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook