Inschrijving musicalvereniging de Toverbal

Na een succesvol jubileumjaar gaat de Toverbal beginnen aan alweer haar 41e seizoen. Dit jaar duikt de vereniging weer eens de geschiedenis in en belandt in het Wilde Westen. De familiie O'Sullivan verhuist naar Amerika om daar een beter leven te krijgen, maar ook in het land van de onbegrensde mogelijkheden ligt het gevaar op de loer. Als David in zijn dromen wordt bezocht door een troep prairiewolfjes die hem waarschuwen voor L.A. Diamonds wordt hij uitgelachen door zijn familie. Maar wat als L.A. Diamonds werkelijk bestaat en ook nog eens in hetzelfde stadje woont als de familie O’Sullivan en de bevolking in zijn macht heeft? Is het allemaal toeval of…

Heb je zin om het avontuur van de familie O’Sullivan zelf mee te beleven op het podium, schrijf je dan in voor een spannend seizoen bij de Toverbal.

De inschrijving is 4 oktober van 10.30 uur tot 12.00 uur in de Burghwall op de achterhaven in Edam.
Kinderen tussen de zes en 14 jaar kunnen zich inschrijven. We repeteren iedere zaterdag van 10 tot 12, eveneens in de Burghwall en gaan op 18 oktober van start. Ook kinderen die op schaats les zitten kunnen inschrijven.
Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.toverbal.net of mailen naar anneke@toverbal.net bellen kan ook 0299 371420 (Anneke Lansen)
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook