Informatiebord voor Kwadijk

“Nee, dit doen we niet omdat er nou nog steeds geen breedband internet in Kwadijk ligt,” lacht Jan Zijp als we hem vragen of de bevolking daarom maar zelf het heft in handen heeft genomen. “We willen gewoon dat de Kwadijkers goed geïnformeerd zijn over de activiteiten in hun dorp.”

En dat lijkt met de website van de Dorpsraad en het juist geplaatste informatiebord vlakbij de kerk, tegenover het voormalige dorpscafé inmiddels volledig afgedekt.

Waar kunnen de Kwadijkers dan informatie over krijgen? “Alle verenigingen en instellingen kunnen hier hun mededelingen kwijt. Maar als er ergens bijvoorbeeld een buurtbarbecue wordt georganiseerd, is er natuurlijk ook ruimte op het bord,” zegt Pieter Commandeur, maker van het fraaie informatiebord.

Kwadijkers die gebruik willen maken van het bord kunnen informatie vinden op de website van de Dorpsraad www.dorpsraadkwadijk.nl of bellen met 06-86622186.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook