Inboedel Vergadercentrum Schepenmakersdijk geveild


Vooruitlopend op de grootschalige renovatie van het voormalige Vergadercentrum aan de Schepenmakersdijk in Edam, zal via een veiling de inboedel verkocht gaan worden. Dat gebeurt online in de periode  van 16 tot en met 28 september via www.bva-auctions.com/nl/home

Verkocht worden onder meer de keukeninrichting, perstafel, publieke tribune, verlichtingsarmaturen en het vergadermeubilair. 
Architect Tjeerd Dijkstra verwacht dat de omgevingsvergunning die de komst van elf woningen mogelijk moet maken, binnen enkele weken binnen is. Hierna zal gezocht worden naar een geschikte uitvoerder en komen de woningen in de verkoop. Die zal waarschijnlijk eind dit jaar plaatsvinden. 
Heeft u specifieke interesse in objecten uit de inboedel dan kunt u ook contact opnemen met de ontwikkelaar: 06 12137552.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook