In memoriam museumvrijwilliger Cor Zwarthoed (Jennootje)

In memoriam museumvrijwilliger Cor Zwarthoed (Jennootje)

Afgelopen week heeft het bestuur en de vrijwilligers van het Volendams Museum op droeve wijze kennis genomen van het heengaan, op 87 jarige leeftijd, van onze vakbekwame oud-visser en museumvrijwilliger Cor Zwarthoed.
Na een bijzonder en productief leven, zijn voorbeeld om iets voor anderen te doen als vrijwilliger voor het Volendams Museum zijn onvergetelijk verbonden aan zijn naam. Zijn vakmanschap bij het maken, herstellen en restaureren van geschonken miniatuurbotters heeft hij voor ons nageslacht iets zichtbaar gewaardeerd moois geleverd waar onze gemeenschap trots op mag zijn.
Mogen jouw kinderen, kleinkinderen, familie en kennissen de kracht en sterkte ontvangen van jouw Schepper want volgens de overlijdenskaart had jouw leven geen kalme vaart, maar wel een behouden thuiskomst, veilig in Jezus’ armen.
Cor bedankt voor je vrijwilligerswerk in het museum. Wij hebben genoten van jouw vakmanschap, gezelligheid, en humor. Dat bewaren wij in ons hart en zullen dat  nooit vergeten.
Rust in vrede.

Wim Keizer.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook