In Edam klinkt weer het Mannenkoor

In Edam klinkt weer het Mannenkoor

 

Wat is het leuk om weer te mogen repeteren en zingen. Heel lang konden de elden van mannenkoor Excelsior niet repeteren maar nu zijn zij gestart.

Het Edams mannenkoor Excelsior repeteert in de wintermaanden in de Hulpkerk maar nu in de Grote Kerk, Grote Kerkstraat in Edam. In deze kerk is heel veel ruimt.

Het koor bestaat honderd jaar en 17 oktober is er een jubileumconcert in de Grote Kerk. “Gelukkig mogen wij weer repeteren dit alles ter voorbereiding van het jubileumconcert. Vierstemmig zingen wij Russische-, Duitse- en Italiaanse liederen.
Het zou fantastisch zijn als er in Edam mannen zijn die ons koor willen versterken. Vaak hoor je van mannen dat ze denken niet te kunnen zingen. Dit is valse bescheidenheid. Komt langs en probeer het. Wij hebben een leuk koor. Je ontspant van zingen, na afloop een drankje en je partner heeft een blije man!”
Het koor repeteert elke donderdag van 20.00 – 22.00 uur in de Grote Kerk. Wilt u meer informatie? Zie www.edams-mannenkoor-excelsior.nl

Muzikale wereldreis kerk Beets
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook