Hof van Holland zoekt horecapartner

Hof van Holland zoekt horecapartner

De verbouwing van Hof van Holland vordert gestaag, binnen is er veel gebeurd. Alle ramen zijn vernieuwd en voorzien van dubbelglas. De aanbouw aan de waterkant is in passende stijl opgetrokken. In het Hof van Holland komen twaalf hotelkamers. Daarnaast blijft er een restaurant met kleine kaart over waar iedereen straks kan  genieten van een lekkere kop koffie, goede broodjes, lekkere borrelhapjes  en andere kleine gerechten.

“We kiezen in eerste instantie niet voor een uitgebreid restaurant. Wel blijft de mogelijkheid bestaan om zo nu en dan bijvoorbeeld een thema buffet te organiseren of voor kleine groepen op reservering te eten, dit zal afhankelijk zijn van wie straks de scepter zwaait.” Aan het woord is Edammer Bert Kramp, die het pand heeft aangekocht.

Mooi ingericht
De komende maanden staan in het teken van de afronding van de verbouwing  en de inrichting van zowel de hotelkamers als het restaurant. Ook het terras zal natuurlijk weer in ere hersteld worden. ”We hopen iedereen straks te verrassen met een mooi ingericht geheel.”

Werkzaamheden brug
“Helaas hebben we de pech dat toevallig nu de Trambrug er voor drie maanden uit gaat. Hierdoor moeten we onze geplande opening een maand uitstellen. De planning van de brugrenovatie is dat de werkzaamheden op 1 april klaar zijn zodat we er op rekenen dat we voor de Pasen open kunnen.
Wat nu een  belangrijkste aandachtspunt is: het zoeken naar een goede partner met horecaervaring die in het Hof van Holland zijn/ haar droom waar wil maken. We verwachten dat deze persoon de verantwoordelijkheid neemt voor de dagelijks gang van zaken. Hoe eerder we deze enthousiasteling in beeld hebben hoe meer we in samenwerking van te voren kunnen afstemmen.”

Geïnteresseerden met ervaring in de horeca zijn van harte uitgenodigd om hun belangstelling kenbaar te maken door te mailen naar bert@beseton.nl of telefonisch contact op te nemen Lucy 0612171566.


 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook