HILTJHE H. gaat door met de webwinkel www.hiltjeh.nl

HILTJHE H. gaat door met de webwinkel www.hiltjeh.nl

Het afgelopen jaar hebben er bij het Edamse label HILTJE H door de coronapandemie wat veranderingen plaatsgevonden. Vorig jaar zou Hiltje gaan uitbreiden en verhuizen naar een groter pand, maar omdat de verkoop in winkels is gestagneerd kon deze grote verhuizing helaas niet doorgaan. Gelukkig is er een mooie andere invulling gekomen in het kaaspakhuis, en heeft Hiltje de draad weer opgepakt in verkleinde vorm zoals zij in 2014 haar bedrijf begon.

Hiltje en haar dochter Suna maken nu samen de collecties, die uitsluitend verkrijgbaar zijn via de vernieuwde webshop www.hiltjeh.nl. Voor mensen uit de omgeving die de winkel missen worden er een aantal keren per jaar private shopping dagen georganiseerd, waarvan de eersten op vrijdag 23 en zaterdag 24 april zullen zijn. U kunt zich telefonisch opgeven om in alle rust de nieuwe collectie te komen passen.

Shopping dagen
Het is klanten aan te raden zich via de website in te schrijven voor de HILTJE H nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige shopping dagen, nieuwe collecties en aanbiedingen.

Afhalen
Webshop aankopen zijn ook af te halen op het vertrouwde adres Damplein 6 B Edam en voor advies kan er ook per mail of telefonisch contact worden opgenomen. HILTJE H is op werkdagen bereikbaar tussen 10:00 en 16:00 uur.
Tel.: 0299 769052. Mail: info@hiltjeh.nl
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook