Hike of Bike de Alpe d’Huez

Hike of Bike de Alpe d’Huez

Streep de Alpe d’Huez van je bucket list!

Altijd al de Alpe d’Huez willen beklimmen? Lopend of met de fiets? Dat kan! Met de Edamse vrouwen en mannen van Weeshuis Sunshine House.
Stichting Weeshuis Sunshine House organiseert het sponsorevenement.
Ella Aberson: “Op woensdagavond 2 september vertrekken we met een luxe bus. Zaterdag is het event. Zondag gaan we weer huiswaarts. Op vrijdag verzorgen experts een clinic.
We verblijven in mooie chalets van 8 tot 20 personen. Een groep gaat in een eigen chalet.
Voor vervoer, drie nachten verblijf, vol pension eten, handige clinic en begeleiding tijdens het event betaal je slechts € 350! Per fietser of wandelaar vragen we € 200 sponsorgeld.”

Sunshine House
Het doel van het sportevent is geld op te halen voor de kinderen van Weeshuis Sunshine House in Pietermaritzburg  in Zuid-Afrika. Vanuit Edam zorgen we voor 50 kansarme kinderen. Door een familieband is er een rechtstreeks contact. Elke cent komt dus goed aan. Regelmatig bezoeken we – op eigen kosten - het kinderhuis om te zien hoe het gaat. Nieuwsgierig? Ga naar www.weeshuissunshinehouse.nl

Ella: “Je meld je aan door betaling van € 350. Dit kan tot 1 februari 2020. We verwachten het sponsorbedrag voor 1 augustus, dat kan nog even wachten. Het rekeningnummer is NL 65 RABO 0328 8305 34 t.n.v. Sunshine House.” Met een lach: “Voor wie wil: er liggen al trainingsschema’s klaar om in het nieuwe jaar goed van start te gaan!”
Meer informatie? Bert Klein 06 8364 5819, bertklein@quicknet.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook