Het Paviljoen gaat de winter zonnig tegemoet

Het Paviljoen gaat de winter zonnig tegemoet

Er valt ook in de wintermaanden genoeg te beleven op het Strandbad Paviljoen. Het interieur heeft al een warme metamorfose ondergaan, mooie sfeerverlichting, knusse  winterkleedjes en volop kaarslicht. Het kinderspeelhoekje is uitgebreid en op het terras is een mooi houten speelrek gezet. Op de agenda een aantal vaste items aangevuld met dat wat gasten zelf aandragen of dat  wat er op het pad komt.

“We krijgen enorm veel  positieve reacties nu we ook in de wintermaanden open zijn”, aldus uitbaatster Elsa Besseling. “Het moet uiteraard nog groeien maar het is altijd fijn als gasten hun ideeën delen voor deze unieke locatie.”
  
Donderdag special van de chef                                                                                                               
De vraag naar ‘iets speciaals’ naast de gewone kaart wordt elke donderdag beantwoord met de weekspecial van chef Harry de Jong. Op het seizoen afgestemde gerechten met onder andere wild, stoofpeertjes en heerlijke stoofpotjes. Op facebook en de website komen deze specials wekelijks voorbij.   

Vrijdagmiddag borrel                                                                                                                                                  
De vrijdagmiddagborrel is al een paar keer langs gekomen bij de gedeelde ideeën. Na een lange werkweek even uitwaaien en het weekend inluiden met een drankje en hapje, maar ook gelegenheid voor de kinderen om zich te vermaken. Dat kan nu, elke vrijdag 17.00 uur.                                                                                  

Zaterdag Jazz menu                                                                                                                                                                
Op de concertavonden van jazzclub Mahogany Hall is het genieten van een heerlijk Jazz menu met aansluitend een mooi live optreden bij de jazzclub. De jazzclub ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het Paviljoen. Voor info en kaartverkoop:  www.mahoganyhall.nl

Tafel 17 is op zondag een plek waar je kunt aanschuiven voor het mooie uitzicht, ’n krantje of gezelschap. Een tafel voor iedereen die ongedwongen een praatje met een ander wil maken. Voor de wandelaar die hier zijn wandeling wil afsluiten en  voor de sologanger die wel weer eens ongedwongen mensen wil ontmoeten. Voor alle leeftijden en iedereen.                                

Zomaar op zondag, 11.00 – 14.00                                                                                                                                      

Kerst met een lunch buffet of een feestelijk diner                                                                                                                              
Schitterend lunch  buffet met ruime keuze uit heerlijke warme en koude gerechten, wees welkom en geniet! Inloop vanaf 11.00 tot 14.00 uur.                                                                                                                        € 29,75 p.p. inclusief koffie-thee-sap
€ 15,00 p.p. kids  4 t/m 12 jaar                                                                                                                

Vanaf 17.00 uur kunt u naast de kerstspecial ook onze ‘gewone’ gerechten van de kaart bestellen. Natuurlijk met een feestelijk tintje.
Ook kunt u vanaf vier personen reserveren voor de Paviljoentafel: broodjes met kruidenboter en olijven, een mengeling van heerlijke  vlees- en visgerechten, geserveerd met nasi, friet en salade voor € 24,95 p.p. Reserveer tijdig!                                                                                                                

30 december winters zeilavontuur                                                                                                      
Om 11.00 uur vertrek de klipper Bildo Balings voor een winterse zeiltocht van 1,5 uur. Voor families met kids,  alleen gaande, vrienden, collega’s  en avonturiers.  Warme chocolademelk aan boord en na afloop erwtensoep en pannenkoeken in het Paviljoen. Voor meer info : 0651886427 - www.strandbadedam.nl - info@strandbadedam.nl
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook