Het Fusietoneel demaskeert

De fusie van 2016 tussen de gemeentes Zeevang en Edam-Volendam was de aanleiding voor acht toneelgezelschappen om een gezamenlijke productie op de planken te brengen. Het Fusietoneel speelde “Moeder” destijds 13 keer in Hobrede, Beets, Middelie, Warder, Oosthuizen, Edam en Volendam.
Elk jaar brengen de verschillende gezelschappen onderhoudend, avondvullend toneel in 6 zalen die onze gemeente rijk is. Dit voorjaar speelden reeds Nieuw Leven uit Hobrede "Naar Frankrijk" en Kunst Naar Kracht uit Kwadijk "Drie maal drie is zes teveel" in De Zwaan in Hobrede. De komende weken staan de navolgende producties op het programma:
Eendracht Maakt Macht speelt op 15 & 16 maart "Midzomerstrandkomedie" van Haye van der Heyden in Het Wapen van Middelie.
d'Ye speelt op 29 & 30 maart en 5 & 6 april "Spotgeesten" van Noel Coward in De Singel in Edam.
Aurora speelt op 5 & 6 april "een gekkenhuis in het ziekenhuis" van Wilma Renes-Leertouwer in De Oude School in Warder.
Ons Pogen speelt op 28, 29, 30 & 31 maart en 4, 5 & 6 april "Chemie" van Arie de Rooij in De Jozef in Volendam.
Burgernut speelt op 5, 6, 7, 12 & 13 april "Club 68: Who's the next diva?" van Rob van Vliet in De Groote Molen in Oosthuizen.
Informatie kunt u online vinden bij de verschillende toneelgezelschappen, maar ook op de Facebookpagina van het Fusietoneel, dé vindplaats voor theaterkunst in de gemeente Edam-Volendam.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook