Het beste cadeau voor je kind? Ga voor een kinderauto!

Het beste cadeau voor je kind? Ga voor een kinderauto!

Is je kind binnenkort jarig? Dan is het leuk om alvast te kijken voor een mooi cadeau! Maar wat is nou een leuk cadeau voor je kind? De keuze is zo enorm groot tegenwoordig! Wij zetten even op een rijtje hoe je dit het beste aanpakt en wat leuke cadeaus zijn. Zo kun je je goed voorbereiden op een leuke verjaardag van je kind.


Wensenlijstje van je kind
Als je eigenlijk even helemaal geen idee hebt, zorg dan dat je vraagt wat je kind zou willen hebben. De fantasie van een kind is groot, dus het kan zijn dat ze een kasteel met ridders willen… Maar probeer te vragen wat voor speelgoed ze bijvoorbeeld zouden willen. Er zijn vast heel wat dingen die ze bij vriendjes of vriendinnetjes hebben gezien die ze wel zouden willen. Het beste is een top 5, zodat je zelf ook nog wat te kiezen hebt (tussen duur en wat goedkoper misschien) en je houdt wat meer opties open voor je kind, zo blijft het een verrassing wat hij of zij uiteindelijk zal krijgen!

Zoek een mooi cadeau uit
Mocht je kind geen eigen lijstje kunnen of willen maken, of misschien wil je dit zelf wel niet, dan moet je zelf op zoek naar een mooi cadeau. Gelukkig hebben wij wat tips op een rijtje gezet. Speciale cadeaus waar je kind sowieso blij mee zal zijn. Lees ze hieronder


Een kinderauto
Een kinderauto is steeds populairder aan het worden. Het is een leuke manier om je kind alvast te laten wennen aan autorijden! Laat ze in de tuin in de auto rijden, het is een leuk spelletje voor ze. Je hebt tegenwoordig hele mooie auto’s van de dure merken. Zo heeft je kind al snel een mooie BMW of Porsche om in te rijden. Of neem een mini variant van de auto die je zelf ook hebt. De auto’s voor kinderen zijn enorm uitgebreid.


Tablet

Toen de tablet uitkwam gingen we het allemaal niet aan de kids geven… Maar zoals dat altijd gaat met nieuwe spullen, je went eraan en dan is het toch wel erg leuk voor de kleintjes om spelletjes op te spelen… Als je kind oud genoeg is, dan is het leuk om een tablet te geven. Zet er een kinderslot op zodat ze niet van alles kunnen aanschaffen in de appstore. Zorg voor een aantal leuke spelletjes en ze zijn uren zoet.
En zo zijn er nog tal van andere cadeaus die je zou kunnen geven! Het ligt ook een beetje aan de leeftijd van je kind. Voor een kinderauto is het wel handig als je kind al wat meer kan, vanaf twee jaar wordt aangeraden. En dat geldt natuurlijk ook voor een tablet. Je kunt ook kijken welke cadeaus voor welke leeftijd bedoeld zijn. Zoek bijvoorbeeld op het internet naar allerlei lijstjes met het leukste speelgoed. Dan gaat het helemaal goedkomen!
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook