Heropening vernieuwd ziekenhuis Volendam 


Vrijdag 10 september vindt de heropening plaats van het Dijklander ziekenhuis in Volendam. Na een intensieve verbouwing en met nieuwe functies krijgt het ziekenhuis een tweede leven.

twee jaar geleden is het ziekenhuis overgenomen door een groep lokale investeerders. Het ziekenhuis heeft extra functies gekregen, waaronder een vitaliteitscentrum, een röntgenafdeling, extra zorgverleners en meer specialisten en ruimere openingstijden. 

Daarnaast is de entree en het uiterlijk van het ziekenhuis flink aangepakt. Geen klassieke ‘ziekenhuis-uitstraling’ maar een warme en open sfeer.  

De feestelijke opening vindt vrijdag aanstaande plaats tussen 16.00 en 20.00 uur. Met een nieuwe naam: Gezondheidscentrum Volendam. Bezoek tijdens de opening is alleen mogelijk na aanmelding. Dat kan via uitnodigingprof@gmail.com
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook