Harpduo in Sint Nicolaashof

Op dinsdag 7 april geeft het ensemble Carla Bos en Wendy Rijken - harpduo een concert in Sint Nicolaashof, onderdeel van De Zorgcirkel. Het concert begint om 19:30 uur. Adres: St. Nicolaashof 1, Volendam.

U kunt zich voor dit concert aanmelden en entreekaartjes kopen bij de receptie van Sint Nicolaashof, tel. 088-5599800. Voor leden van de recreatie-services is het concert gratis.

Het ensemble Carla Bos en Wendy Rijken - harpduo brengt een gevarieerd programma met de concertvertelling 'Carmen' naar de novelle van Prosper Mérimée en de opera van Georges Bizet. Het programma duurt één uur, zonder pauze. Het optreden is op verzoek van Sint Nicolaashof georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Het wordt mede mogelijk gemaakt door … Het R.C. Maagdenhuis, Stg. Elise Mathilde Fonds, Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds en particuliere donaties.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook