Harmonie wintert lekker door

Harmonie wintert lekker door

Mr. Mojo is de naam van deze Rhythm and Bluesband uit Edam-Volendam en na een korte rustperiode is de band weer helemaal terug. Deze bluestrein-coverformatie dampt en stampt  met ervaren bandleden die hun sporen hebben nagelaten in tal van bands in de Edam-Volendamse en zelfs nationale muziekscene.
Zondag 16 februari  17.00 uur. Vrij toegang.

Madeleine Roger en Logan McKillop
in 2018 was Madeleine Roger voor het eerst in Nederland te zien aan de zijde van haar tweelingbroer Lucas Roger en hun aanstekelijke shows werden zeer enthousiast ontvangen. Met name de prachtige kraakheldere stem van Madeleine die je doet denken aan een jonge Joni Mitchell  maakte veel indruk.

Madeleine groeide op letterlijk in de studio want hun vader in Canada uit een muzikaal nest en groeide min of meer op in de opnamestudio want hun vader is producer Lloyd Peterson bekend van o.a zijn werk met The Waling Jennies. Op deze tour wordt ze begeleid door Logan McKillop op gitaar en banjo.
Donderdag 20 februari 2100 uur. Kaarten www.harmonie-edam.nl

Lemon Pop Band
Lemon heeft een ijzersterke live-reputatie. Hun groovy sound met invloeden van bands als Primal Scream, The Charlatans, The Kooks, Stone Roses en Talking Heads, zette het publiek al op vele podia en festivals in beweging.
De bekende popjournalist Swie Tio plaatste het in zijn Top-10 van beste albums van het jaar. Inmiddels werkt de band aan hun volgende album, dat dit jaar zal verschijnen.
Zondag 23 februari 17.00 uur. Vrij toegang.

 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook