Harmonie weer vol in bedrijf!

Harmonie weer vol in bedrijf!

Het terras van de Harmonie is van dinsdag tot en met vrijdag geopend vanaf 14.00 uur en in het weekeinde vanaf 12.00 uur.
Vooraf graag even reserveren. Op woensdag is er weer binnen (vanaf 9 juni) en bij mooi weer ook buiten gelegenheid om van  het sliptong menu te genieten. Het menu word vanaf heden op tafel geserveerd ipv het buffet!

Vrijdag maakt onze kok Wim Doets weer een mooi menu, hou hiervoor de website (www.harmonie-edam.nl) en Facebook-pagina van de Harmonie in de gaten. Voor beide kan vanaf 17.00 uur gereserveerd worden. Dit kan makkelijk via WhatsApp --> 0299371664 of per mail --> info@harmonie-edam.nl.
Op zaterdag 5 juni wordt de verruiming van de openstelling gevierd met een feestelijke kleine makrelen rokerij op het terras o.l.v. Thom v/d Woude. Vanaf 16:00 zijn er makrelen te koop op het terras van de Harmonie.
Live muziek
De regelmatig opgeschoven live concerten gaan dan nu echt weer plaatsvinden.
Op zaterdag 12 juni zijn er nog een paar stoelen te reserveren voor het concert van Micha Molthoff en Daniël van Zweden, zaal open 19.00 uur aanvang 19.30 uur. Ook voor het concert van Ad van der Veen op zaterdag 19 juni (aanvang 19.30 uur)  zijn nog een aantal stoelen te reserveren. Reserveren kan via de website --> www.harmonie-edam.nl of per mail --> info@harmonie-edam.nl
Ook op de zondagen wordt straks weer muziek gemaakt. DJ Robadope Ro komt vanaf 16.00 uur op zondag 13 juni draaien.
Dit is onder de titel Beats, Beer & Burgers. Kijk voor meer informatie op de website en/of Facebook-pagina van de Harmonie.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook