Harmonie past zich aan

De Harmonie past zich met zijn programma enigszins aan het corona tijdperk aan met muziek en eetaanbod en groot grachtterras met uitgebreide borrelkaart.

Eetcafé ook op donderdag
Zo er is komende zomer ook op donderdag Eetcafé met als kok Wim Doets en is er nu dus eetcafé op woensdag (sliptong eten), donderdag en vrijdag. Voor alle drie de avonden dient gereserveerd te worden.

Sliptong kan ook de komende weken nog afgehaald worden voor wie liever thuis wil genieten van de vier tongen, rode kool stamppot en salades.

Quiz , songwriters en verhuur
De culturele activiteiten zoals de Quiz , de literaire avonden en de songwriters gaan naar de zaterdagavond waarop het ook nog mogelijk blijft om de Harmonie te huren voor een intiem feestje.

Live muziek op zondag
Zondag blijft open voor live bandjes, try outs en sessie, maar deze zomer vanaf 19.30 zodat je in de middag met de uitgebreide borrelkaart kan genieten van heerlijke happen en mooie bieren op het terras aan de waterkant.

Vrijdagavond is gereserveerd voor DJ’s en  ook hier moet gereserveerd worden, wat overigens ook kan á la minute mocht er plaats genoeg zijn. (geld ook voor terras).

Het programma van de Harmonie past zich makkelijk aan dus is het raadzaam om je in te schrijven voor de Harmonie Nieuwsbrief (www.harmonie-edam.nl) zodat je wekelijks op de hoogte wordt gesteld van het programma en de nieuwtjes van de Harmonie.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook