Harmonie gaat opgeruimd het najaar in

Harmonie gaat opgeruimd het najaar in

De kermisspullen zijn weer opgeruimd en de Harmonie is weer lustig aan het programmeren voor de komende maanden.

Jetty Swart is van oorsprong Nederlandse. Ze trok naar Zuid-Frankrijk met haar accordeon waar ze haar muziek carrière begon met het spelen op straat en tijdens diverse festivals. Ze vormde een band om zich heen en trok verder naar Californië/USA.
En nu weer terug zoals zij begon; solo. Maar met haar zang in drie talen en haar zeer karakteristieke stem, met al haar instrumenten, kan ze zichzelf in een klein cabareteske orkest omvormen. Haar muziek wordt omschreven als een zigeunerfeestje waar Nina Hagen en Edith Piaf, Lauri Andersson en Bjork elkaar ontmoeten...
Zondag 15 september, 17.00 uur.

ABBA extra small !
“Stalkers, sleutelparty’s en kaviaar. Een muzikale avond vol bekende songs en inside story’s over de Zweedse hitmachine ABBA”.

De zingende zussen Beatrice en Vera van der Poel zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier, zoals de liedjes geschreven zijn: bij de piano.
De dames zingen en vertellen het verhaal van ABBA, het succes, de roddels, het drama, de achterklap; alles wat je altijd al wilde weten van de blonde Agneta en rode Anni-Frida. Over het grote verdriet, het geld, de scheidingen en de glamour die ABBA kende.
Ga mee terug in de tijd, ABBA XS is een feest der herkenning, voor elke generatie een heerlijke muzikale top avond met de tijdloze hits.
Donderdag 19 september, 20.00 uur. Kaarten www.harmopnie-edam.nl

Santo Romedio
De zomer is voorbij, maar we houden het zomerse gevoel nog even vast met Lazy Sunday! Kom langs en geniet van heerlijke live muziek gespeeld door Santo Remedio. De band brengt zwoele criollo-tonen naar Edam. Muziek uit het bruisende nachtleven van steden als Lima, Caracas en Valparaíso. Een mix van Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Europese elementen.
Zondag 22 september, 1700 uur.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook