Harmonie concerteert door en verbouwt keuken in de maand november

De komende weken zitten weer vol met mooie en bijzondere concerten in de Harmonie aan de Voorhaven. Wat het eten betreft meldt de Harmonie dat er ook in november weer volop sliptong met toebehoren gegeten kan worden op woensdag, maar dat het vrijdag eetcafé vier weken gesloten zal zijn in verband met de verbouwing en vergroting van de keuken.
"We hebben wat ruimte nodig want de mensen weten ons gelukkig te vinden op de vrijdagen."

Op donderdag 4 november komen bekende gezichten van de band Barrelhouse naar de Harmonie om een intiem concert te geven.
“Tineke Schoemaker en Johny Laporte komen langs en nemen de zoon van Johny , maar ook zijn broer Guus mee om te spelen, te vertellen en te laten genieten van hun manier om de blues ‘in shape ‘ te houden.

Zaterdag 6 november is het Kelly en Harmen Veerman uit Volendam die sinds jaren weer eens samen optreden, twee grootheden in het circuit van mooi songs.
De week daarop, zaterdag 13 november, komt de singer songwriter Tommy Ebben zijn Bob Dylan programma presenteren op het Harmonie podium.
In december zal op zaterdag de 4e december, ietwat verlaat door de Corona , Andre Manuel zijn jaarlijkse bezoek aan de Harmonie brengen en zaterdag de 11e december wordt er feest gevierd met een ABBA tribute band van vier professionele muzikanten onder aanvoering van Beatrice van de Poel. Zij brengen ABBA nummers in de formatie waarmee ABBA is begonnen, een verlate kermis programmering volgens de Harmonie.

Voor al deze concerten geldt dat er gereserveerd kan worden via de website van de Harmonie www.harmonie-edam.nl Op de zondagen is het vanaf 1700 uur vrij entree bij live muziek in de Harmonie en het programma voor de komende weken is:

Zondag 7 november de Gringo’s; zondag 14 november – Ted and the Remains.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook