Hans Dulfer in Mahogany Hall

Hans Dulfer in Mahogany Hall

Al 65 jaar neemt de energieke saxofoon-sound van HANS DULFER een prominente plek in  de Nederlandse jazzscene in. Zowel solo als met zijn roemruchte formaties zoals Perikels, Reflud en Big Boy, heeft hij een een onbetwiste positie afgedwongen in de internationale jazztop. Om deze carrière te vieren én omdat de saxofonist in 2020 tachtig jaar werd, presenteert Dulfer tijdens deze ‘Looking Back To The Future’ tournee een nieuwe band. Een band met gerenommeerde muzikanten en nieuw repertoire, doorspekt met Dulfer-klassiekers.
Dit wordt een hele speciale avond, die je niet wilt missen!
Zaterdag 6 november. Aanvang: 21.00 uur – zaal open: 20.00 uur. Toegangsprijs: leden € 8,-, niet leden € 18,-, CJP (t/m 25 jaar) € 10,50.

Bruut feat. ANTON GOUDSMIT
De muziek van BRUUT wordt omschreven als superjazz, een term die de bandleden ook zelf graag gebruiken.  Hun muziek overstijgt jazz door dat zij surfrock, boogaloo, hardrock en andere soorten muziek in hun nummers te verwerken. Het resultaat is een energiek, hard en gedreven bandgeluid waarop het moeilijk is om je voeten op de grond te houden. “Dat jazz is bedoeld om te dansen”, bewijzen deze vier heren.  
Onlangs bundelde de best geklede band uit Nederland (Esquire Magazine, 2016) de krachten met gitarist Anton Goudsmit en brachten een eerbetoon aan de surfgitaar uit: BRUUT & Anton Goudsmit Go SURFING!
ANTON GOUDSMIT manifesteert zich al meer dan 30 jaar als een waar podiumbeest en talloze muzikanten en groepen doen een beroep op deze wervelwind van creativiteit.
Zaterdag 13 november. Aanvang: 21.00 uur – zaal open: 20.00 uur
Toegangsprijs: leden € 8,-, niet leden € 18,-, CJP (t/m 25 jaar) € 10,50
Voor beide concerten is reserveren is noodzakelijk, bij: k.roskam@hetnet.nl  - of 372 979 f.bakker01@quicknet.nl - of 372 249. Kijk ook op www.mahoganyhall.nl
 
Hans Dulfer in Mahogany Hall

Hans Dulfer is één van Nederlands bekendste en meest veelzijdige musici en natuurlijk de vader van Candy.

Sinds zijn 15e, toen hij de sax voor het eerst in het openbaar aan zijn mond zette, is hij niet meer van het podium af te slaan.
Hans Dulfer behoeft eigenlijk geen verdere introductie. De enige jazzmuzicus die zowel in Nederland als in Japan gouden platen wist te behalen. Hij volgt nauwlettend de nieuwste trends maar blijft altijd jazzmuzikant in hart en nieren.
Als hij in de jaren negentig eindelijk serieus werk maakt van platen volgt grootschaliger succes in Nederland en een heuse sterrenstatus in Japan.
Hans Dulfer zit 60 jaar in het vak en is dit jaar 75 geworden.
Een jubileumjaar op alle fronten!  Hij viert dit met een rondje langs de bekende jazzclubs met “The 75/60 Road Tour”.
Zaterdag 12 december. Jazzclub Mahogany Hall. Aanvang: 21.00 uur.
 
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook