Handbal vereniging KRAS/Volendam tegen het Nederlands team

Dinsdag 12 januari staat de wedstrijd tussen KRAS/Volendam en het Nederlands team op de agenda. De formatie van Martin Vlijm zal het tegen het Nederlands team moeten doen zonder een aantal basisspelers. Martijn Cappel, Jasper Snijders en Tom Schilder zijn opgenomen in het Nederlands Team en zullen dus tegen hun eigen ploeg spelen.

Afgelopen weekend hebben de Volendammers al een voorproef gehad om zonder deze basisspelers te spelen. Er moesten twee wedstrijden gespeeld worden voor de BeNeliga, terwijl Cappel en Snijders in dat weekend uitkwamen voor het Nederlands team en Schilder op vakantie was. De eerste wedstrijd tegen KV Sasja werd met 36-25 gewonnen, de tweede wedstrijd werd verloren van Bocholt met 32-17.

De wedstrijd tegen het Nederlands team zal zeker een spannende wedstrijd worden en de verwachtingen voor de wedstrijd zijn ook hoog. Aanvang van de wedstrijd is 20:00 uur in sporthal Opperdam.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook