Gymlessen voor peuters en kleuters

Bij gymnastiek-, dans- en turnvereniging de Beukers zijn er ook lessen voor peuters en kleuters! In deze lessen leren peuters bewegen, ontdekken hun eigen lichaam en hebben veel plezier in het samen spelen en gymmen met andere kinderen.

“Het is de beste manier om de motorische vaardigheden van een kind te ontwikkelen. Zo zal je kind voor alle soorten sporten zich motorisch goed ontwikkelen!”

Deze peuter en kleuter gymlessen worden op woensdagmiddag gegeven in het Bolwerck in Edam (bij het EVC terrein). Voor de kleuters is er een les van 14.00 tot 15.00 uur en de peuters kunnen lekker bewegen van 15.00 tot 15.45 uur.

Lijkt het u wat om samen met uw peuter of kleuter een les te komen kijken? Dat mag altijd! U hoeft geen afspraak te maken. Er worden twee gratis proeflessen aangeboden om te wennen aan de gymlessen. Uw kind mag lekker meedoen, nog even toekijken vanaf de kant of samen met u de zaal verkennen.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook