Grote Zomerbingo LOVE TV

Grote Zomerbingo LOVE TV

De Lokale Omroep Volendam Edam organiseert op zaterdag 29 augustus een Bingo die vanaf 20.00 uur live zal worden uitgezonden via L.O.V.E. televisie.

De Donateursactie rond kermis is traditiegetrouw een belangrijk moment voor de L.O.V.E. om de benodigde inkomsten te werven. Nu de kermis en Edam-Volendam dit jaar niet doorgaat en de advertentie-inkomsten door Covid-19 onder druk staan, staat de L.O.V.E. financieel voor een uitdaging. Om wat meer armslag te krijgen, organiseert de lokale omroep daarom een televisie Bingo.

Voor de Bingo heeft de L.O.V.E. de hulp ingeroepen van Edam-Volendam Actie. Deze groep vrijwilligers heeft in het begin van de Covid-19 periode 8 Bingoavonden georganiseerd, die allen binnen een uur waren uitverkocht. Nu zijn er echter veel meer Bingoloten beschikbaar waardoor er veel meer mensen mee kunnen doen. De presentatie van de bingo is in vertrouwde handen van Eddy Guyt.

Een bingoboekje (4 ronden) kost € 7,50 en de opbrengst van de Bingo komt ten goede aan de L.O.V.E. Vanaf heden zijn de boekjes te koop via de website van de lokale omroep www.rtvlove.nl . De Bingo is alleen op L.O.V.E. televisie te zien en niet via de sociale mediakanalen zoals Facebook. Ook zal deze televisie-uitzending niet via de website en niet via de L.O.V.E. app te zien zijn. Echt alleen op de televisie.
L.O.V.E. televisie is via Ziggo te ontvangen op kanaal 39 , KPN 1439, T-Mobile 809 en Trined 523.

Ben je geen bingofan of heb je op zaterdagavond 29 augustus andere dingen te doen ? Koop ook dan een boekje met loten want daarmee maak je via de loterij ook kans op mooie dingen en je steunt de L.O.V.E.

De vrijwilligers van de Lokale Omroep Volendam Edam vragen alle inwoners, gulle gevers, vaste sponsoren en bedrijven of zij de bijdrage die ze jaarlijks geven aan de L.O.V.E. donateursactie , in welke vorm dan ook , ook dit jaar willen schenken. Giften aan de L.O.V.E. zijn belastingtechnisch aftrekbaar omdat de L.O.V.E. een ANBI instelling is. Het rekeningnummer waarop giften kunnen worden overgemaakt is NL79 RABO 0354 0477 60. Ook kunt u via www.rtvlove.nl uw bijdrage overmaken via een TIKKIE of door het scannen van deze QR code.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook