Grote namen en lokale helden in de Harmonie

Grote namen en lokale helden in de Harmonie

Het folkduo Tangarine bestaat uit de tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. Voor de opname van hun nieuwe album Because of You dat op 31 augustus 2018 uitkwam gingen de mannen opnieuw naar Calexico’s WaveLab Studio in Tucson, Arizona. Deze keer daarentegen hebben ze het album zelf geproduceerd met live band, minus bassist David Corel, die op de plaat vervangen is door Joey Burns van Calexico (behalve op de track Cold Heated Heart).
Donderdag 9 mei, 21.00 uur.

Mr Mojo
Djon Doets heeft zijn band na wat wisselingen weer op orde en komt de mooiste pop en rock songs zingen en spelen.
Een middag vol met stones en ander Rythm and Blues en soul klassiekers.
Zondag 12 mei 17.00 uur.

Bert Heerink and Friends
Covers uit de jaren '60, '70 en '80 door Bert Heerink en zijn band! De verrassende combinatie van afwisselend akoestisch en semi akoestisch optreden in combinatie met het brengen van sfeervolle maar vooral ook herkenbare nummers.

Heerink & Friends bestaat uit zanger Bert (ex Vandenberg, Kayak en thans actief als zanger bij Jan Akkerman) en twee muzikale vrienden, beide gitarist met grote en ruime ervaring. Kees Schipper en afwisselend Co Vergouwen of Paul Kruis zullen Bert begeleiden.
Donderdag 16 mei 21.00 uur. Kaarten www.harmonie-edam.nl

Trots
Een optreden van Trots is altijd een geweldige ervaring, met de beste nieuwe nummers en klassiekers maakt de band elke avond een onvergetelijk feest! De band geeft het publiek geen tijd om pauze te nemen, dansen, springen, genieten en meezingen!

Nieuwe nummers van Justin Timberlake, Bruno Mars, Avicii, Kensington, Ed Sheeran, Nielson, Robin Thicke, Pharell, James Bay, Armin van Buuren worden afgewisseld met klassiekers van Michael Jackson, Robbie Williams, Doe maar, Bob Marley en meer.
Zaterdag 18 mei na Kaaspop 21.00 uur.

Jazz, pop en Latin
Ruth Geerse brengt een levendige mix van Jazz, Pop en Latin. Zij zingt en speelt piano; eigen composities afgewisseld met Jazz Standards. Ruth zoekt en houdt van de raakvlakken tussen verschillende muziekstijlen.
Zondag 19 mei Ruth Geerse Band 17.00 uur.
BASE-it Computers De Boer Accountants Harmonie Kapper Sjoerd Lux Photograpy Cor Kes Ronald Schot Smits Web Stadskrant adverteren Uitgeverij De Stad Hotel Restaurant De Fortuna schoonmaak & opruimbedrijf HARRIE
Facebook